Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A devenit virală pe internet: Lista unei fetițe de 10 ani cu 26 de dorințe pentru Moș Crăciun

Monday, 26 October 2020, 14:48 Sursă: Realitatea.net

Autor: Baragan Daniela

Un tată ar putea regreta că a întrebat-o pe fiica sa ce își dorește de Crăciun după ce aceasta a venit la el cu o listă de 26 de dorințe care îl vor supune la o adevărată provocare pe Moș Crăciun, dar și pe renii acestuia, potrivit The Mirror.  

Oamenii s-au îndrăgostit însă de curajul fetiței, cât și de ortografia fonetică a cuvintelor care fac obiectul dorințelor de pe lista copilei, pe care tatăl a publicat-o pe contul său de Twitter cu următorul mesaj: „Fiica mea de 10 ani și trebuie să-și fie ieșit din minți cu aceast listă de Crăciun”.

Pentru a-i îndeplini dorințele, Moș Crăciun va trebui să lucreze îndeaproape cu Apple, deoarece lista începe cu un iPhone 11, un AirPod și un nou MacBook Air.

Există însă și obișnuitele solicitări populare în rândul copiilor, cum ar fi hainele, obiecte de machiaj, dar și un iepuraș adevărat, precum și hainuțe pentru acesta.

Fetița iese, ulterior, din tipar pentru că își dorește ca Moș Crăciun să-i aducă o poșetă Chanel, purfum, bijuterii, ulei essențial, dar și 3.000 de lire sterile (cash!!!).

Comentariile la această postare au fost din cele mai diverse. În vreme ce unii internauți au numit dorințele fetiței ca fiind „o mișcare rockstar”, un altul a adăugat: „Cred că plănuiește să se mute.”

Imagine

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL