A comandat un mixer audio de pe Internet. Halucinant! Ce a găsit acest bărbat din Bacău în colet

Tuesday, 19 July 2016, 14:23 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Luni, poliţiştii din cadrul Serviciilor de Investigaţii Criminale şi Acţiuni Speciale au organizat o acţiune pentru prinderea în flagrant delict a unui bărbat bănuit de comiterea unor fapte de înşelăciune. Poliţiştii au documentat activitatea bărbatului în urma unei sesizări primite în cursul lunii iunie, transmit reprezentanţii IPJ Cluj.

În fapt, la data de 16 iunie, poliţia a fost sesizată de către un bărbat, din judeţul Bacău, cu privire la faptul că a fost victima unei înşelăciuni, scrie Ziua de Cluj.

"Acesta a relatat organelor de poliţie faptul că, în urma unui anunţ, postat pe un site de publicitate cu scopul de a vinde două boxe muzicale, a fost contactat de către un bărbat, din judeţul Cluj, care i-ar fi propus să facă un schimb. Astfel, bărbatul i-ar fi propus persoanei vătămate ca, în schimbul preţului, de circa 650 de euro, să îi trimită, prin intermediul unui serviciu de curierat, un mixer audio. La primirea coletului, persoana vătămată a constatat că în interior se aflau bunuri fără valoare (haine vechi, cărămizi, ţiglă) produsul promis nefiind livrat. În urma sesizării şi a verificărilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana care a procedat de maniera aceasta, stabilind că este vorba despre un bărbat de 42 de ani, din Cluj-Napoca", se arată într-un comunicat remis presei de către IPJ Cluj.

Luni, bărbatul a fost surprins de către poliţişti în momentul în care s-a prezentat la serviciul de curierat rapid pentru a ridica un colet ce îi era adresat. Acesta avea asupra sa un colet în care au fost găsite obiecte de îmbrăcăminte vechi şi alte bunuri fără valoare, colet care urma să fie trimis în judeţul Dolj, în urma unei înţelegeri similare.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL