Coronavirus - România: 108690 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

CAZ TRAGIC în Gorj: A căzut pe o sapă şi şi-a tăiat gâtul

Sunday, 01 June 2014, 11:59 Sursă: REALITATEA.NET

Conform declarațiilor date la Poliție de rudele lui Constantin Breazu, din comuna gorjeană Câlinic, acesta a lucrat în cursul zilei în grădină, săpând un teren cultivat cu porumb până când a rupt sapa. Bărbatul a mers la o rudă a sa, a înlocuit coada ruptă, după care a ascuțit sapa, pentru a fi sigură că aceasta taie mai bine, iar apoi a plecat spre casă, transmite corespondentul Mediafax.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat MEDIAFAX că, cel mai probabil, bărbatul s-a împiedicat și a căzut în șanțul de pe marginea drumului, printre buruieni, sapa foarte bine ascuțită lovindu-l în zona gâtului și secționându-i vasele de sânge, decesul producându-se aproape instantaneu.

Trupul neînsuflețit al lui Constantin Breazu a fost observat de un localnic destul de târziu, când bărbatul nu mai putea fi ajutat din punct de vedere medical, pentru a fi salvat.

Cadavrul a fost ridicat și dus la Serviciul de Medicină Legală Gorj pentru efectuarea necropsiei, medicul legist prezent la fața locului declarând după examinarea acestuia că pe corp nu sunt urme de violență care să conducă la alte indicii.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL