Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A "bifat" mai multe fapte penale într-o singură zi și și-a petrecut noaptea în arest: Povestea incredibilă a unei femei din Botoșani

Monday, 23 November 2020, 13:36 Sursă: Realitatea.net

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că aceasta, la data de 21 noiembrie 2020, a sustras din fața imobilului în care locuia, de pe strada Doboșari, un autoturism pe care l-a condus până pe Bulevardul Mihai Eminescu, unde a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu scuarul care delimitează cele două sensuri de mers. 

După incident, femeia a abandonat autoturismul și a părăsit locul faptei, ulterior fiind depistată în apropierea sediului IPJ Botoșani.

Fiind testată cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

De asemenea, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. 

Femeia a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate pentru infracțiunile menționate mai sus, urmând ca în funcție de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri legale.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL