Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

5 întrebuinţări mai puţin cunoscute ale fructului de AVOCADO

Thursday, 16 November 2017, 07:41 Sursă: REALITATEA.NET

Îl poţi prepara la grătar. Tăiaţi fructul pe jumătate, îi lăsaţi coaja şi ungeţi jumătăţile cu ulei de măsline. Le puneţi pe grătar cu coaja în sus, timp de 2-3 minute.

Puteţi coace ouă în cuib de avocado. Va fi o masă delicioasă şi super hrănitoare, este o combinaţie care vă va ţine de foame câteva ore bune.

Puneţi oul crud în interiorul jumătăţii de avocado şi băgaţi la cuptor, la 200 de grade, timp de 15 minute. Decoraţi cu ce vă place, cu verdeaţă sau chiar cu bucăţele de bacon.

Maioneza de avocado va fi vegetală, sănătoasă, hrănitoare şi chiar recomandată! Uitaţi de interdicţia legată de acest aliment. Se prepară simplu. Zdrobiţi un avocado copt, amestecaţi bine, ideal cu un blender şi picuraţi zeamă de lămâie.

Puteţi înlocui untul cu avocado zdrobit, în prăjiturelele sau biscuiţii de casă pe care îi pregătiţi. Nici nu veţi sesiza diferenţa. Sau puteţi prepara o delicioasă budincă de ciocolată raw vegan, care poate înlocui cu succes orice dulce de cofetărie. Zdrobiţi la blender avocado copt şi amestecaţi cu cacao, două banane coapte, smochine şi curmale. În prealabil, lăsaţi fructele deshidratate la hidratat în apă, după care folosiţi această apă îndulcită natural în compoziţia budincii raw vegan.

Puteţi adăuga o jumătate de avocado zdrobit în compoziţia de clătite, pentru a le face mai pufoase, dar şi pentru a le îmbogăţi cu grăsimi sănătoase.

Sursa: doctorulzilei.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL