Coronavirus - România: 479634 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

4 cauze pentru care ai ochii umflaţi. Află ce remedii poţi utiliza

Wednesday, 07 October 2015, 23:35 Sursă: REALITATEA.NET

Iată 4 cauze pentru care ai ochii umflaţi.

Lipsa somnului

Prima întrebare pe care ar trebui să ţi-o pui singur: dorm suficient? Dacă nu, atunci stai mai mult timp în pat. „Somnul de frumuseţe” nu este doar o figura de stil: este o componentă importantă a oricărei rutine de îngrijire a pielii. Doar uită-te la ce se întâmplă cu corpul tău când nu dormi suficient.

Am o alergie de care nu ştiu?

Alergiile nu sunt cauzate doar de polen. Da, o sensibilitate la mediu poate oricând să-şi facă apariţia sub formă unor ochi umflaţi care lăcrimează încontinuu, însă şi alergiile alimentare pot, de asemenea, să-ţi facă pungi sub ochi.

Simtomele unei alergii ori ale unei sensibilităţi pot apare oriunde pe corp nu doar în sistemul digestiv. Simtomele evidente pot varia de la o persoană la altă, de la un aliment la altul, însă de multe ori manifestările alergiilor alimentare pot include ochi lacrimoşi, iritaţii de piele ori ochi/faţă umflaţi.

Dacă observi că te confrunţi cu vreunul dintre simtomele de mai sus după ce ai consumat un anume aliment sunt şanse că organismul să aibă o reacţie adversă la unul dintre ingredientele produsului respectiv.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL