3 zodii care vor suferi teribil în luna august. Totul le merge pe dos!

Saturday, 28 July 2018, 09:33 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Astrologii aduc vești proaste pe plan sentimental pentru nativii acestor zodii. Astrele nu le sunt favorabile și vor suferi în luna august.

Pentru nativii din zodia Săgetător, luna august va fi o probă de foc, mai ales pe plan emoțional. Au nevoie de un psihic puternic pentru a face față tuturor obstacolelor. Gelozia partenerului și modul în care sunt criticați le va da lumea peste cap, dar dacă își ascultă intuiția, vor ști cum să iasă din această situație.

Alți ghinioniști ai horoscopului din ultima lună de vară sunt nativii din zodia Capricornului. Trebuie să fie vigilenți pentru a nu avea parte de surprize neplăcute, mai ales în relațiile cu oamenii din jur. Ar putea reveni la o iubire din trecut sau ar putea lua o decizie importantă privind sentimentele ascunse pentru cineva.

Nici pentru nativii din zodia Berbec, august nu va fi o lună tocmai ușoară. Conflictele în cuplu pot izbucni la orice pas și vor fi nevoiți să ia o decizie dificilă, cum ar o despărțire sau divorț. Partea bună este că au un caracter puternic și nu se vor lăsa copleșiți de acest aspect, scrie unica.ro.


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri