18 polițiști de frontieră din Arad, REŢINUŢI de DNA pentru luare de mită

Wednesday, 18 January 2017, 21:59 Sursă: REALITATEA.NET

Optsprezece poliţişti de frontieră din judeţul Arad, de la Vămile Nădlac1, Nădlac 2, Turnu şi Vărşand, dar şi de la Poliţia de Frontieră, au fost reţinuţi, miercuri seară, de procurorii DNA Timişoara, în urma percheziţiilor făcute într-un dosar de luare de mită.

Adaugă părerea ta

După mai mult de 12 ore de audieri, procurorii anticorupţie au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore pe numele a 18 dintre cei 19 poliţişti de frontieră din Arad ridicaţi în urma percheziţiilor de miercuri dimineaţă. Cel de-al nouăsprezecelea poliţist de frontieră va fi cercetat în libertate.

Poliţiştii de frontieră sunt acuzaţi de luare de mită. Cei 18 urmează să fie prezentaţi, joi, instanţei cu propunere de arestare preventivă, potrivit News.ro.

Miercuri dimineață, procurorii DNA Timișoara au descins la patru puncte de lucru ale Poliției de Frontieră Arad — la Nădlac I, Nădlac II, Turnu și Vărșand—, de unde au adunat documente într-un dosar penal în care se verifică suspiciuni de infracțiuni de luare de mită. Mai mulți polițiști de frontieră arădeni au fost aduși sub escortă la DNA Timișoara pentru audieri.