150 de persoane continuă căutările bărbatului pierdut în Munții Semenic

Monday, 23 November 2015, 11:49, Sursă: REALITATEA.NET

Un număr de 150 de persoane s-au mobilizat luni dimineața și au reluat căutările bărbatului din Teregova, care a plecat la cules de ciuperci sâmbătă dar nu a mai ajuns acasă.

Adaugă părerea ta

'Familia a anunțat că bărbatul nu a mai ajuns acasă, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Deocamdată, acesta nu a fost găsit, fapt pentru care luni dimineața s-au mobilizat toate forțele, respectiv, jandarmi, reprezentanți ai ISU, polițiști și salvamontiști, dar și localnici și reprezentanți ai Direcției Silvice Caraș-Severin, în total, circa 150 de persoane. În ajutor a fost trimisă și o dronă, de la Caransebeș', a declarat Marius Săndulescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Caraș-Severin.

La rândul său, șeful Serviciului Salvamont al CJ Caraș-Severin, Valentin Balaban, a declarat, pentru Agerpres că din fiecare grup de căutare face parte și câte un salvamontist. De asemenea, pentru a ajuta la căutări au fost trimiși și doi câini salvamontiști din Caransebeș, unul dintre aceștia fiind primul câine născut, antrenat și brevetat în România pentru operațiuni de căutare și salvare în caz de avalanșe.

Bărbatul care s-a pierdut în Munții Semenic are 59 de ani și este angajat al Primăriei comunei Teregova.