Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

10 lucruri pe care n-ar trebui să le publici niciodată pe Facebook

Saturday, 28 February 2015, 19:53 Sursă: REALITATEA.NET

Este o linie foarte subțire între ceea ce este potrivit de pus pe Facebook și ceea ce ar trebui să păstrăm doar pentru noi. Huffingtonpost.com a făcut o listă de 11 lucruri, care n-ar rebui publicate niciodată pe această rețea de socializare, ci păstrate doar în spațiul personal.

    Fotografii la câteva minute după ce te-ai căsătorit. În ziua nunții ar trebui să te concentrezi pe partener și pe invitații la ceremonie, nu pe interacțiunea virtuală. Nu este nevoie să-ți validezi căsătoria pe rețelele sociale.
    Actualizări din ambulanță, în timp ce copilul tău este dus de urgență la spital. Poate nu credeți, dar există oameni care sunt mai preocupați de interacțiunea cu prietenii virtuali într-o situație extremă, decât de faptul în sine. Într-adevăr, Facebook este o modalitate rapidă de a informa oamenii ce se petrece cu tine, dar aceste evenimente medicale de urgență ar trebui păstrate doar pentru cercul de apropiați.
    Informații și imagini din timpul travaliului. Indiferent că este vorba de viitoarea mamă în persoană sau de soțul ei, aducerea pe lume a unui copil, cu părțile ei bune și rele, ar trebui să fie un eveniment memorabil consumat în familie, nu cu întreaga omenire. Este un moment intim, la care participă și bebelușul și poate el nu vrea să aibă parte de această experiență expusă public.
    Actualizări din mașina de poliție, după ce ai fost ridicat pentru o infracțiune. Da, exista și așa ceva. Poate persoanele respective ar trebui să se îngrijoreze mai mult de ceea ce se va întâmpla cu ei în perioada următoare reținerii decât de profilul de Facebook.
    Certuri pe paginile de Facebook ale altor persoane. Rufele murdare nu ar trebui să se spele în public. Dacă ești supărat pe cineva și ai chef de ceartă ar trebui să pui mâna pe telefon și să suni persoana respectivă. Sau să vorbești cu ea față în față, nu s-o hărțuiești virtual.
    Publicarea unei poze mai vechi cu tine și fostul iubit pe contul lui, deși este cuplat cu altcineva. Este evident că prin această manevră încerci să provoci ceva sau pe cineva în mod public. Dacă fostul se va certa cu actuala, asta nu înseamnă că va alerga în brațele tale. Cel mai probabil, după o mică discuție, relația celor doi va fi și mai puternică.

Vezi mai multe aici

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL