Soţia protestatarului mort: A plecat la Bucureşti cu gândul să ceară libertate pentru copiii noştri

 
Soţia protestatarului mort: A plecat la Bucureşti cu gândul să ceară libertate pentru copiii noştri
Soţia protestatarului mort: A plecat la Bucureşti cu gândul să ceară libertate pentru copiii noştri

Soţia bărbatului mort, în urma protestelor din 10 august, a declarat, în exclusivitate la Realitatea TV, că soţul ei plecase la Bucureşti cu gândul să ceară libertate: "Libertate pentru copiii noştri, să fie liberi în ţară, să nu mai plece peste hotare".Ilie Gâzea din Turnu Măgurele care a leșinat și a avut o hemoragie puternică la mitingul din 10 august, după atacul cu gaze lacrimogene al Jandarmeriei, a decedat 9 zile mai târziu la Spitalul Județean de Urgență Alexandria. Bărbatul a fost internat de urgență pe data de 15 august, cu o hemoragie digestivă superioară, și a făcut stop cardio-respirator patru zile mai târziu. 

"A plecat cu gândul să ceară libertate pentru copiii noştri, să fie liberi în ţară, să nu mai plece peste hotare, să stea lângă părinţii lor. Dar nu s-a putut. A fost liniştit, a demonstrat paşnic. Când a venit acasă, mi-a spus că a fost gazat şi că i-a venit sânge pe nas, pe gură, a fost dus la o ambulanţă. Ce i-a făcut acolo nu înţeleg", a declarat soţia bărbatului mort.

Femeia spune că a observat că ceva nu este în regulă cu soţul ei după protest: "După aia a venit acasă. Eu l-am văzut palid. Cine ştie ce s-a întâmplat cu corpul lui, el având puţin o anemie şi probleme cu inima. Era stabil. La patru zile, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-a produs o hemoragie internă şi a trebuit să îl aducem la spital în noaptea de Sfântă Mărie. L-am internat"

"L-am şi întrebat când a plecat de acasă. I-am spus: Ilie, poţi să te duci, te simţi în stare? Mi-a spus că se duce: Ce o să ne facă acolo? Protestăm să fim liberi, nu să îşi bată toţi joc de noi. Şi asta a fost", a mai spus femeia.

Fiica protestatarului decedat, mărturii tulburătoare: "Nu a mai avut hemoragii până acum"

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dan
21 Aug 14:15
Sa asteptam comunicatul IML !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?