Realitatea TV, lider de audiență în timpul cenzurii impuse de CNA

 
Realitatea TV
Realitatea TV

Realitatea TV a fost televiziunea preferată de români în timpul cenzurii impuse de CNA. Timp de zece minute, telespectatorii au ales să ne fie alături în număr mare, mult peste celelalte televiziuni de ştiri. Vă mulţumim pentru susţinere şi vă promitem că nu vă vom dezamăgi şi că vom relata în continuare, indiferent de presiunile la care vom fi supuşi.

Momentul în care Realitatea TV a întrerupt emisia, telespectatorii au ales postul nostru de televiziune.

De la ora 19:00, timp de 15 minute, audienţa noastră a fost de 3,1%. Pe parcursul întregii seri, românii au rămas alături de programele noastre, astfel că am atins, peste două puncte de rating. Astfel, întreaga zi, audienţa a fost de 0,7%.

În timpul cenzurii CNA, Realitatea TV a devansat celelalte posturi de ştiri. Antena 3 a avut o audienţă de 2,8%. România TV s-a clasat mult în urmă, cu 1,2%, urmată de Digi.

Românii au fost alături de noi şi ne-au trimis zeci de mii de mesaje de susţinere. Iar în momentul în care emisia a fost oprită, în doar câteva minute, am primit pe telefonul telespectatorului peste 2.000 de mesaje.

Vă mulţumim că sunteţi alături de noi! Fără susţinerea dumneavoastră, telespectatorii Realitatea TV, nu am fi reuşit.

REALITATEA TV, LIDER ÎN TIMPUL CENZURII

Public: 18+ urban

Interval 19:00 – 19:15 – 3,1%
Interval 19:15 – 19:30 – 2,4%
Interval 19:45 – 20:00 – 2,2%
Interval 20:45 – 21:00 – 2,2%
Interval întreaga zi – 0,7%

REALITATEA TV, LIDER ÎN TIMPUL CENZURII

Public: 18+ urban
Interval: 19:00 – 19:15

Realitatea TV – 3,1%
Antena 3 – 2,8%
România TV – 1,2%
Digi 24 – 1%
B1TV – 0,7%

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jdgg
18 Jan 12:54
Sa va bucurati ca oamenii s-au uitat la voi cand voi nu apareati e amuzant. Sa sustineti ca s-au uitat la voi din solidaritate e manipulare. Poate s-au uitat ca mine, ca sa afle exact de ce v-a inchis CNA ca ati tot mintit zilele astea. Am aflat. Ati fost inchisi ca ati incalcat reguli/legi din tara asta.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?