Prognoza meteo a fost revizuită: schimbări dramatice. Cum va fi vremea până pe 5 AUGUST

 
Prognoza meteo a fost revizuită: schimbări dramatice. Cum va fi vremea până pe 5 AUGUST
Prognoza meteo a fost revizuită: schimbări dramatice. Cum va fi vremea până pe 5 AUGUST

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe o lună. Află, din materialul următor, cum va fi vremea până pe 5 august 2019.

Săptămâna 08.07.2019 – 15.07.2019

Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, nordice, nord-estice și centrale.


Regimul pluviometric va fi deficitar în jumătatea de nord a țării și va avea o tendință excedentară în sud-est și în extremitatea de sud a teritoriului.

Săptămâna 15.07.2019 – 22.07.2019

Temperatura aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în regiunile sudice și sud-estice, iar în restul teritoriului vor fi deficitare.

Săptămâna 22.07.2019 – 29.07.2019

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, posibil ușor mai ridicate în regiunile nord-vestice și parțial în cele centrale.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, cu o tendință spre deficit în jumătatea de sud a teritoriului.

Săptămâna 29.07.2019 – 05.08.2019

Media valorile termice va fi în general ușor mai coborâtă decât cea specifică acestei săptămâni în majoitatea regiunilor.

Cantitățile de precipitații vor fi în general excedentare în regiunile centrale și la munte, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?