Adio, prime de Paște pentru toți acești angajați!

 
O treime dintre angajatori se fac că uită de Sărbătorile de Paște
O treime dintre angajatori se fac că uită de Sărbătorile de Paște

Un procent destul de mare dintre angajatorii din România, aproape o treime, anunță că nu vor acorda prime de Paște în acest an, iar alți 12% nu s-au hotărât încă ce vor face. Dintre angajatorii care au răspuns că vor da prime de Paște, aproape 40% spun că vor acorda prime în bani, iar 34% vor da salariaților tichete cadou, mai puțini fiind cei care vor acorda coșuri cu produse specifice de sezon sau zile libere suplimentare.

Peste 20% sunt nehotărâți sub ce formă vor acorda beneficiile de Paște, scrie Realitatea Financiara.

În orice caz, puțini își permit să mărească valoarea primelor sau a beneficiilor ce vor fi acordate în 2019. Circa două treimi dintre angajatorii care vor acorda prime de Paște spun că acestea vor avea o valoare similară cu cea de anul trecut, 16% afirmă că vor fi cu 5 – 10% mai mari, iar circa 11,8% au declarat că valoarea beneficiilor va fi cu 20 – 25% mai mare decât în anul precedent. Restul de 6% susțin că valoarea ar putea fi ceva mai mică.

De partea cealaltă, trei din cinci angajați își doresc de Paște de la angajator o primă în bani, iar 12% - tichete cadou. Alți 14,5% dintre salariați visează chiar la un city break oferit de către angajator, 7,3% și-ar dori o zi liberă în plus, iar mai puțini - 6,6% - spun că ar vrea coșuri cu produse cadou.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
John
18 Apr 21:41
Degeaba ai gura mare daca nu îți plătești impozitele la stat. Sunteți ridicoli.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?