Noi detalii despre viața lui Dragnea din penitenciar. "Nu are viață ușoară", spune un apropiat

 
Liviu Dragnea, izolat de toată lumea
Liviu Dragnea, izolat de toată lumea

Fostul secretar general al social democraților, Codrin Stefănescu, a vorbit din nou despre condițiile în care trăiește Liviu Dragnea în penitenciar.

Codrin Ștefănescu a făcut dezvăluiri legate de ce-și dorește Liviu Dragnea la închisoare. „Când va avea dreptul la pachet, îi voi trimite"

Fostul secretar general al social democraților, înlăturat din această funcție după preluarea conducerii formațiunii politice de către Viorica Dăncilă, a precizat că Liviu Dragnea nu va refuza să muncească după gratii, în cazul în care i se va oferi o astfel de variantă.

„Liviu Dragnea nu se ferește de muncă, dacă va avea această posibilitate, va munci. Știe să facă multe lucruri. Nu e pretențios nici la mâncare. E mai mult o problemă de psihic pentru că e îngrozitor".

Codrin Ștefănescu a mai spus că a luat legătura cu familia lui Liviu Dragnea, dar că nu poate să dea detalii. „Familia are nevoie de un sprijin moral din partea apropiaților și e un lucru firesc. Când va avea dreptul la pachet, îi voi trimite câteva cărți pe care am înțeles că dorește să le citească".

"Sunt atacuri murdare vizavi de un om care stă după gratii. Pentru mine rămâne mai departe un prieten și un tovarăș de drum, un om care a condus partidul foarte bine. Vizitele care se fac se fac conform procedurilor legale. Nu are voie să primească nimic în perioada aceasta, inclusiv scrisorile sunt deschise, conform legii. Nu are o viață ușoară, dar e un om puternic. Am vorbit o dată cu el la telefon, am spus că o singură dată fac public ce am vorbit, data viitoare nu mai spun. Oricum, apelurile sunt monitorizate, are dreptul la o convorbire pe zi. Probabil, când o să primească alt regim după carantină, poate că va avea voie să dea două telefoane pe zi, nu știu exact. Pentru mine, el rămâne un deținut politic. Pentru mine și pentru foarte mulți dintre colegii din partid. Nu înțeleg exact cum s-a ajuns aici" , a povestit Codrin Ștefănescu, în cadrul unei emisiuni la Antena 3.

Irina Tănase, dezvăluiri despre vizita la închisoare

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Constantin Sorin
16 Jun 17:20
Cînd daddy va avea drept să primească pachete Ștefănescu îi va trimite pachete? Nu va duce el pachete?
Răspunde
0 0
Citizen
15 Jun 21:25
Sper ca dupa carantina sa il invite careva si la baie. Are mare nevoie.
Răspunde
0 0
valentina strauss
15 Jun 15:05
dragnea este desigur un detinut politic, dar un pic altfel decat cei care ii cunoastem noi. El este un detinut politic special: I-a reusit politica de a submina economia Romaniei, dar nu i-a reusit pe deplin politica lui sa distruga Justitia. Este detinutul propriei sale politici!
Răspunde
0 0
bican
15 Jun 09:23
saracul de el, cand fura si isi facea legi pentru el se simtea bine
Răspunde
0 0
ioan
15 Jun 08:45
Terchea berchea de fostă slugă a lui vagin tudor vorbește , ăsta vorbește de atacuri murdare ???? A ajuns ca un ciorditor mărunt ca draknea să se considere deținut politic ??? E ca la All Capone, care reușea să-și bată joc de justiție prin teroare, dar tot a găsit justiția ac de cojocul lui să-l sancționeze ....pentru niște amărâte de impozite și nu i-a mai mers criminalului !!! A crezut și dobitocul ăsta că gloata îl va adula la nesfârșit, dar dobitocul a trăit anul 89 și a văzut că tocmai mulțimea care credea că-l idolizează l-a hăituit vrând să vadă sânge pe pereți !!! și a fost... pe pereții unde a fost ciuruit !!!! Așa că prostănacul ăsta de draknea . va ieși din pușcărie și-și va vedea de viață, dar numai de viața lui și să lase ....poporul român în pace !!!
Răspunde
0 0
Basil
15 Jun 08:22
Putea sa ne scrie citeva rinduri si noua, tov. Dragnea, sa stim cum o duce si ce planuri de viitor are peste 20 de ani. Bine ca a ajuns sanatos unde ii era locul.
Răspunde
0 0
cotoi
15 Jun 07:03
Toti vad cu ochii mari ca esti interesat mai mult de el decit logodnica lui , daca e asa de ce nu faci cum face Mazare , sa va luati va sta bine impreuna , nu ai fi singurul .
Răspunde
0 0
Teapa
14 Jun 23:59
Codrineeee... da te ma in mirtii matii
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?