LEACUL pentru CANCER a fost ținut secret timp de 60 de ani

LEACUL pentru CANCER a fost ținut secret timp de 60 de ani

Cu 6 nominalizări la premiile Nobel și două doctorate, Johanna Budwig vine din Germania și tu probabil nu ai auzit de ea încă.Johanna nu este un simplu cercetător, ea se laudă că are o rată de succes la vindecarea cancerului de 90%, fiecare fiind vindecat cu diverse tratamente ce foloseau ingrediente naturale și fără efecte adverse. Dar pentru că metodele folosite de ea nu au fost unele care să aducă bani companiilor farmaceutice, Johanna a rămas necunoscută și tratamentul ei - la fel, scrie vocea.biz.

„Am răspunsul împotriva cancerului, dar doctorii americani nu ascultă. Vin aici, îmi observă metodele și rămân impresionați, apoi vor să facem o înțelegere, să ia medicamentul în țara lor și să facă mulți bani. Eu nu fac asta pentru bani și refuz, din cauza asta nu sunt agreată de ei”, spunea Johanna.

Ca una din cele mai profibatile boli din industria farmaceutică, cancerul nu ar ajuta prea mult marile companii dacă ar deveni ceva foarte ușor de vindecat.

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
ollin Powell
10 Nov 23:57
Nu e nici un secret de 600 de ani. Daca cauti gasesti. Uitati-va pe site-ul cancertutordotcom si gasiti tot felul de protocoale. Salut !! !!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?