Hildegard Puwak, fost ministru al Integrării Europene, a murit la 68 de ani

 

Hildegard Puwak, fost ministru al Integrării Europene în Guvernul Năstase, a murit la vârsta de 68 de ani.Hildegard Puwak a murit. Anunțul a fost făcut de Adrian Năstase pe pagina de socializare!

Hildegard-Carola Puwak a fost deputat român în legislatura 1996-2000 și legislatura 2000-2004 ales în județul Timiș pe listele partidului PDSR.

În perioada 1971-1992, Hildegard-Carola Puwak a fost cercetător științific la Institul de Economie Națională. În perioada 2000-2003, Hildegard-Carola Puwak a fost Ministrul Integrării Europene în guvernul Adrian Năstase.

În legislatura 1996-2000, Hildegard-Carola Puwak a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Federală Germania și Republica Islamică Pakistan; în legislatura 2000-2004, Hildegard-Carola Puwak a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Federală Germania și Republica Polonă, potrivit wikipedia.org.

Adrian Năstase a transmis un mesaj de condoleanțe pe blogul său.

"A murit Hildegard Puwak. Rolul ei in ceea ce priveste integrarea Romaniei in Uniunea Europeana nu va putea fi niciodata indeajuns subliniat. Nu cred ca am mai intalnit pe cineva atat de ordonat, de disciplinat, de corect in relatia cu colegii. Am lucrat impreuna si in opozitie si la guvern. Documentele pregatite, solutiile avansate erau impecabile.

Tocmai valoarea ei a transformat-o in tinta politica. A fost atacata murdar, familia ei a patimit. Din pacate. Dupa 2004, a suferit, nemeritat, calvarul „anti-coruptiei”. Un destin frant, un om competent mai putin in angrenajul economiei romanesti.", a scris Năstase.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Marius
25 May 23:53
Ai nostrii cand?
Răspunde
0 0
anonim
25 May 21:26
L-a ajutat la greu pe Nastase sa ,,privatizeze,, adica sa fure orice poftea
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?