Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Pompierilor

 

De ziua lor, le urez tuturor pompierilor succes în activitate, rezultate excelente în activitățile pe care le desfășoară zi de zi, să fie sănătoși și puternici. 

13 septembrie, Ziua Pompierilor, este o sărbătoare a recunoștinței și a onoarei, o sărbătoare a bucuriei triumfului vieții. 

Acești profesioniști curajoși, adevărați eroi ai zilelor noastre, își asumă riscuri zi de zi, gestionând cele mai dificile situații. Prin măsurile complexe desfășurate în sprijinul comunităților pe care le slujesc, pompierii militari formează una dintre structurile de bază ale domeniului securității naționale. Misiunile lor nu înseamnă doar stingerea incendiilor, ci mult mai mult, pentru că riscurile și vulnerabilitățile la adresa securității publice s-au diversificat, iar structurile pentru situații de urgență s-au adaptat acestor noi tipuri de misiuni. Este și motivul pentru care pompierii se situează mereu pe primul loc în încrederea populației.

În lupta pentru salvarea de vieți, în lupta cu minutele, pompierii militari au plătit tributul suprem, fiind un exemplu de curaj și sacrificiu. De aceea astăzi, gândurile mele se îndreaptă și către cei care și-au dat viața, către acei eroi pompieri militari căzuți la datorie.

La multi ani, bravi pompieri!Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?