Florin Călinescu, reacţie tranşantă când a auzit că Rareş Bogdan s-a alăturat PNL-ului

 

Rareș Bogdan s-a decis să facă pasul în politică și va candida la alegerile europarlamentare pe listele PNL. 

Astfel, duminică, 17 martie, Rareş Bogdan va face ultima emisiune Jocuri de Putere la Realitatea TV, apoi va lua o decizie, după ce va discuta cu patronul Cozmin Gușă.

"Mă voi lupta pentru ca România să nu fie acaparată complet de tentaculele PSD - ALDE - UDMR", şi-a justificat Rareş Bogdan pasul făcut.

Decizia luată de realizatorul Realitatea TV a ajuns şi la urechile lui Florin Călinescu. Actorul de la Pro TV a intrat într-un dialog virtual cu fanii săi, unde, pe scurt, au abordat şi subiectul Rareş Bogdan.

"Aţi văzut lista PNL-ului?", a fost întrebat Florin Călinescu de un utilizator Facebook.

"Am văzut, nu e treaba mea", a venit răspunsul tranşant de la Călinescu.

Cozmin Guşă, acţionar Realitatea TV, a expus poziţia postului Realitatea TV faţă de noua activitate şi calitate a lui Rareş Bogdan.

"Suntem alături de Rareş în a schimba haina de jurnalist cu cea de politician. Noi îl sprijinim pe Rareş, dar nu sprijinim PNL, după cum nu sprijinim alte partide. Noi suntem şi ne-am definit ca o televiziune a cetăţeanului, nu ca o televiziune a niciunui partid. Sigur că e o schimbare, pe repede înainte o să schimbăm grila. O să vă întâlniţi la orele obişnuite cu alţi colegi. Oameni din Realitatea, de la noi, din fabrica Realitatea, o să realizeze emisiuni conform cu ce am făcut până acum. Poziţia noastră este că suntem alături de el în această întreprindere politică, va fi invitat la Realitatea în cariera lui. Rareş Bogdan, mult succes, şi o să fii la Realitatea într-o postură complicată: de invitat, oferind soluţii de pe o platformă politică", a afirmat Guşă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Să stati fara grije echipa PNL va intruduce limba romană si in Bruxelles,ca trebuie sa mănânce ,ce să faca altceva !
15 Mar 17:56
Sunt amrât,dl Călinescu ar fi reformat acest club de state,care cheltuiesc milioane de EU sa ne aducă la ascultare ,sa ne ceara bani pentru drumuri ,sa ajunga ei la muscali si ,ce e mai important,il stiu pe dl Călinescu indrăzneț.el sigur l-ar fi intrebat pe Timmermans,”Domnule cine te zgandără de monitorizezi un partener egal,care nu te va mai vota pentru ca esti nedrept si pătimaș ?Ai un text de lege sau te sprijină compradorii ?”Or,echipa PNL desi ar spune-o cî sunt patrioti,nu stiu franceza ,ca engleza e un siseit far inteles pentru români !
Răspunde
0 0
emil
15 Mar 17:50
alt pupincurist
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?