Firea majorează taxele și impozitele locale

 
Gabriela Firea
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Firea face, în sfârșit, ceva vizibil: majorează taxele și impozitele locale. Consiliul General al Municipiului București se reunește, de la ora 15.00, pentru a aviza creşterea impozitelor şi taxelor locale, începând cu anul 2019. 

Potrivit unuia dintre proiecte, mai multe taxe şi impozite locale în municipiul Bucureşti ar urma să crească începând cu anul 2019.

În expunerea de motive sunt invocate prevederile Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, potrivit cărora în cazul oricărui impozit sau oricărei taxe locale sumele se indexează anual, până la data de 30 aprilie, ţinând cont de rata inflaţiei pentru anul fiscal anterior.

50 de cişmele publice ar putea fi instalate în Bucureşti, în cazul în care CGMB va adopta proiectul tehnic aferent obiectivului de investiţii “Reţeaua metropolitană de cişmele publice”.

CGMB urmează să se pronunţe şi asupra unei alte propuneri, conform căreia alocaţiile de hrană pentru pacienţii din spitalele aflate în subordinea PMB vor fi majorate cu 50%.

Pe ordinea de zi mai figurează asocierea cu Consiliul Local Snagov în vederea proiectării, implementării şi finalizării unei baze sportive şi a unui liceu la standarde internaţionale, pe un teren situat în satul Snagov (comuna Snagov).

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Lucia
20 Apr 10:11
Foarte bine gandita asocierea cu Consiliul Local Snagov, dar trebuie luat in considerare reintroducerea transportului in comun (autobuze gestionate de Primarie sau chiar folosirea liniei de cale ferata existenta). Ar fi o mare realizare a doamnei primar Firea.
Răspunde
0 0
mdea
19 Apr 12:23
Oare cum era sa nu arunce banii pe geam (donatii de milioane de euro la biserica) si sa nu majoreze impozitele? Dar nu o duce capul pe duduie...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?