Familie din Giurgiu, terorizată de ”FANTOME”

Când stau în casă, ziua, în mod inexplicabil, sunt trântite scaune, cad obiecte de veselă, se aprinde lumina. Când ies afară, mai ales noaptea, şi stau în curte, o ploaie de pietre se abate din senin asupra lor şi pe acoperişul casei în care locuiesc.Este drama unei familii din satul Naipu, comuna Ghimpaţi. De trei zile şi două nopţi, această familie nu mai are linişte şi nici somn, scrie giurgiuveanu.ro.

Bieţii oameni au cerut ajutorul Poliţiei şi al unui preot, dar lucrurile au rămas la fel şi nimeni nu a găsit nicio explicaţie pentru ceea ce se întâmplă!

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au stat trei ore şi au fost martorii aceloraşi evenimente paranormale.

Preotul a rostit rugăciuni dar a avut şi el parte de diferite şicane, mai ales căderi ale scaunelor.

Poliţiştii au stat la pândă să vadă cine aruncă cu pietre dar rezultatul a fost zero. Nicio persoană nu se afla în acest perimetru. Mai mult şi ei au fost loviţi de pietre şi au fost martorii căderii din senin a unor vase din bucătărie şi/sau a scaunelor.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?