Cine e preşedintele european poreclit "Barbie", care face furori pe Instagram

 

Actualul preşedinte al Sloveniei, Borut Pahor, e extrem de activ pe Instagram şi foarte urmărit, postările fostului manechin -în tinereţe- fiind foarte apreciate. 

Poreclit "Barbie" în Slovenia, cel care s-a oferit să intermedieze o întâlnire între Putin şi Trump reuşeşte să folosească la perfecţie Instagram-ul pentru a câştiga simpatia alegătorilor. Printre fotografiile cu Bono, cu Nick Vujic, dar şi cu copii cu dizabilităţi, Pahor are şi o serie de fotografii în care apare muncind ca un om obişnuit. Până acum, notează Politico.eu, Pahor a fost frizer, mecanic auto, gunoier, fermier, măcelar sau angajat la un hospice.

Un profesor de media de la Universitatea din Maribor susţine că Pahor vrea să "reinventeze deliberat" funcţia de preşedinte, folosind o tehnică pe care Boris Vezjak a denumit-o "populism flirtat".


Biroul preşedintelui Sloveniei a explicat, pentru sursa citată, că preşedintele e direct implicat în contul său de Instagram, cu sprijinul asistenţilor săi şi că nu se ocupă o agenţie de relaţii publice de asta.



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?