Ce salariu are o casieriță de la STB care muncește într-o gheretă

 

Casierii și casierițele de la STB muncesc într-un spațiu extrem de înghesuit, iar condițiile nu sunt atât de bune. Când vine vorba despre salariu, ele câștigă cu bonusuri între 2000 și 3000 de lei în funcție de anii de vechime. Jurnaliștii de la Bucureștifm, au realizat un material de la o gheretă de la Piața Domenii, iar condițiile de acolo lasă de dorit.

„Centrul online” de la Piața Domenii are ghișeul rupt, și legat de una dintre doamnele care îl deservesc cu sârme. Ușa cade din balama. Una dintre doamnele care lucrează acolo se plânge că, în ciuda faptului că au încercat să pună tot felul de cârpe și bureți în crăpătură, ea și colegele ei stau toată ziua în curent.
Ghereta este mică, înghesuită. Pe un dulap, fix în spatele casierei, stă cocoțat aerul condiționat. „Ca să-l pornim ar trebui ca aerul să bată în capul ei”, se plâng femeile, care au dorit să își păstreze anonimatul.

Salariul de bază este de 1700 lei + spor vechime 7%-32% din salariul de bază, spor condiţii vătămătoare 8% din salariul de bază, bonuri de masă şi alte beneficii conform prevederilor Contractului Colectiv de Muncă STB. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?