Angajaţii Fiscului se pregătesc de noi proteste

Blocaj la ghişeele Fiscului din septembrie. Angajatii ANAF se pregatesc de proteste. Aceștia spun că Guvernul i-a mințit și s-au săturat să lucreze în weekend. În plus, nimic din ceea ce s-a promis în legea salarizării NU s-a realizat.Sindicatele din Finanţe se pregatesc de proteste. Angajaţii Fiscului spun că Guvernul i-a mințit și s-au săturat să lucreze în weekend. În plus, nimic din ceea ce s-a promis în legea salarizării nu s-a realizat.

"Înainte de negocierile pe legea salarizării, angajaţii din Finanţe au fost în proteste spontane. În urma negocierilor la nivelul parlamentului şi la nivelul miniştrilor s-a hotărât ca funcţiile publice teritoriale să se transforme în funcţii de stat astfel încât să se facă echivalarea salariilor. Din păcate există un articol în care se spune că nu creşte salalizarea în plată în 2017, in 2018 creste cu 25% daca nu depaseste grila din 2022. Netransferând functia teritorială în funcţia de stat colegii din teritoriu nu vor avea o creştere anul viitor decât de 10%. Acestea sunt motivele pentru care colegii mei vor protesta începând cu luna septembrie", a declarat Sebastian Oprescu, liderul sindicaliştilor din Finanţe.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?