Veste teribilă pentru Nicolas Cage: cât plătește pentru o căsnicie de... 4 zile?

 

Fosta soție a lui Nicolas Cage îi cere actorului pensie de întreținere pentru că i-ar fi provocat dificultăți în cariera profesională. Cei doi au fost căsătoriți doar 4 zile. Și asta e în sine o performanță. Totul s-a întâmplat în această primăvară, cu o căsătorie aproape de probă la Las Vegas. Vedeta de la Hollywood, se pare, nu și-a găsit fericirea în această căsnicie. Nicolas Cage și Erika Koike, care au o relație de un an, s-au căsătorit pe 23 martie în Las Vegas, iar după doar 4 zile actorul a cerut anularea căsătoriei. Motivul? S-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice în momentul în care s-a oficiat căsătoria, iar între timp s-a răzgândit. Femeia încă nu a făcut declarații cu privire la un posibil divorț, dar vrea ca Nicolas Cage să îi plătească o pensie de sprijin.

Cosmeticiana susține că a pierdut foarte multe oportunități de muncă în perioada în care a avut o relație cu actorul Nicolas Cage și că dezvăluirile pe care acesta le-a făcut despre ea i-au stricat reputația. Erica mai vrea ca Nicolas să plătească integral și cheltuielile de judecată.

Nicolas Cage a cerut divorț după doar 4 zile de mariaj

"Înainte de a obţine un permis de căsătorie şi de a lua parte la ceremonie, Cage şi Koike au consumat alcool până au ajuns în stare de ebrietate. Astfel, când Koike i-a sugerat lui Cage că ar trebui să se căsătorească, el a reacţionat din impuls şi fără a înţelege impactul deplin al acţiunilor sale", susțin avocații actorului.

În instanță au fost depuse documente care arată că Erika nu i-ar fi spus lui Nicolas că are antecedente penale. Ea va apărea în fața judecătorilor din Las Vegas în luna iunie, după ce a condus un autoturism în stare de ebrietate.

Căsătoria cu Erika a fost a patra pentru Nicolas Cage. El a mai fost căsătorit cu Patricia Arquette (1995 - 2001), cu Lisa Marie Presley (august - noiembrie 2002) și cu Alice Kim (2004 - 2006).

Nicolas Cage și-a început cariera în televiziune în anul 1981 și a jucat în peste 60 de filme inclusiv Face/Off (1997), Ghost Rider (2007) și Knowing (2009). Pentru a evita orice formă de nepotism fiind nepotul lui Francis Ford Coppola, a decis să-și schimbe numele din Nicolas Coppola în Nicolas Cage, nume inspirat de supereroul Marvel Luke Cage. A fost nominalizat de 2 ori pentru un Oscar și a câștigat prestigiosul trofeu pentru rolul din Leaving Las Vegas.

SursaAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?