Votați Angelina! Fosta nevastă a lui Brad Pitt ar cam vrea să intre în politică

 

Actrița americană Angelina Jolie a sugerat, într-un interviu la BBC, că ia în calcul intrarea în politică.Vedeta este cunoscută pentru implicarea în campanii privind refugiații, combaterea violenței sau protecția mediului.

Într-un interviu pentru emisiunea BBC Today Programme, vedeta de la Hollywood, cunoscută pentru o serie de acțiuni umanitare, a fost întrebată dacă se gândește să intre în politică, Jolie dând de înțeles că nu exclude un astfel de scenariu. 


"Dacă mă întrebai asta în urmă cu 20 de ani, aș fi râs...Acum spun că merg oriunde este nevoie de mine. Nu știu dacă sunt potrivită pentru politică, dar, pe de altă parte, am glumit mereu spunând că nu știu dacă am vreun schelet în dulap”.

"Știu să lucrez cu guvernele și pot lucra cu militari astfel încât mă aflu într-o postură foarte interesantă din care aș putea face multe lucruri”, a mai spus ea, adăugând că deocamdată va sta liniștită. 

Angelina Jolie este trimis special al Agenției ONU pentru refugiați. De asemenea, este cunoscută pentru implicarea în campanii privind refugiații, combaterea violenței sau protecția mediului. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?