Un deputat USR vrea să îl reclame pe Teodorovici pentru hărțuire sexuală

 

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurişniţi, care este și preşedintele Comisiei pentru egalitate de şanse între femei şi bărbaţi din Camera Deputaţilor, a anunţat că ia în calcul să facă o sesizare către Consiliul Naţional de Combatere a Dicriminării, reclamându-l pe ministrul Eugen Orlando Teodorovici.  

„În calitate de preşedinte al Comisiei pentru Egalitatea de Şanse, mă gândesc foarte serios să fac o sesizare ministrului demisionat, aruncat la produse expirate, Orlando Teodorovici, fostul ministru de Finanţe, cel care, într-un interviu cu o doamnă de la B1, efectiv a avut un vocabular care ţine de hărţuire sexuală. Îi dădea întâlniri doamnei jurnaliste, îi făcea avansuri şi a avut un limbaj absolut suburban. Așa că pot să iau în calcul această decizie de a mă adresa Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării pentru că trebuie să ne delimităm de aceste declaraţii şi de aceste abuzuri, aşa cum ne-am delimitat de acest Guvern catastrofal care efectiv a fost dezastruos pentru societatea românească din multe puncte de vedere. Şi pe această zonă vreau să merg cu un mesaj de normalizare a relaţiilor interumane până la urmă”, a spus Cristina Iurişniţi, într-o conferință de presă susținută la Bistrița, scrie Realitatea de Bistrița.

Parlamentarul bistrițean a mai precizat că se va consulta cu reprezentanții Consiliului. ”Vreau întâi să mă consult cu CNCD-ul și să văd dacă într-adevăr intră la acea speță, pentru că fiind o singură intervenție de acest fel aș vrea să vedem care este gravitatea”, a adăugat Iurișniți.

Facem precizarea că ministrul Finanțelor Publice în Guvernul Dăncilă, Eugen Orlando Teodorovici, a jignit o jurnalistă a B1.ro, chiar în Parlament, după aflarea rezultatului votului pe moțiunea de cenzură. În prima parte a discuției, acesta s-a prefăcut că nu înțelege de la ce publicație este jurnalista, întrebând-o dacă este de la „boii.ro”. Ulterior, acesta a folosit un limbaj deplasat în dialogul cu jurnalista: „Sunteți liberă diseară să vă spun? / Îmi faceți curte, că nu vă văd ochișorii, dinții văd că îi aveți puși”.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nivelul beshedeului este cel al cocalarilor care il popukeaza !!!
11 Oct 22:02
Nu ai ce sa ceri unora ce nu au avut niciodata !???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?