Tren rămas fără frâne în Stația CFR Bârlad

 

Trenul interregio 1661, care asigură transportul de călători pe ruta București Nord – Iași, a rămas duminică dimineață fără frâne chiar în Stația CFR Bârlad. Din cauza defecțiunii, garnitura a oprit la aproximativ 300 de metri de gara plină cu călători, potrivit realitateadevaslui.net. 

Din fericire, defecțiunea s-a produs în momentul în care trenul plin cu pasageri se afla în procedura de oprire în Stație, deci la o viteză mult mai mică față de cea de rulare și astfel viața călătorilor nu a fost pusă în pericol.

Călătorii aflați pe peron au privit mirați în primă fază garnitura care nu a dat semne că oprește în stație și imediat au asaltat casele de bilete și biroul de informații pentru a cere explicații. În cele din urmă cele trei vagoane care compun trenul interregio București Nord – Iași, au fost atașate trenului regio Bârlad – Iași, care a plecat în jurul orei 12:30. Și locomotiva cu probleme a fost integrată în garnitura respectivă și tractată până la Iași.

Mai multe pe realitateadevaslui.net. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?