Tot ce atinge ramâne lipit de el. Ființă umană sau extraterestru?

 

Jamie Keeton s-a născut la Chicago acum 47 de ani și iese în evidență datorită unei capacități ieșite din comun, care face ca pe pielea lui să se lipească orice obiect cu care intră în contact. 

În 2016, Jamie a intrat în Guinness Book pentru că și-a atașat de cap opt cutii de suc. Bărbatul a pornit într-u turneu în care își demonstrează capacitățile neobișnuite, dar există și sceptici.

„Unii oameni cred că folosesc un lipici sau magnet special, de aceea folosesc în demonstrațiile mele obiecte din plastic, sau alumiciu, care nu reacționează la magneți. Totuși, se pare că nu este un caz de magnitism, cum s-au mai înregistrat. Pielea lui pare să aspire obiectul pe care îl atinge, iar cercetătorii spun că mai sunt doar patru astfel de cazuri în lume.

Un alt lucru neobișnuit la Jamie este că are o temperatură corporală de 37,7 grade, însă medicii nu-și explică aceste capacități.

Mulți l-au comparat cu unui dintre personajele francizei X-Men. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?