Super-oamenii cu puteri telepatice ar putea deveni o realitate. Iată ce spun specialiștii

 

Un neurochirurg susține că în următoarele decenii ar putea apărea super-oamenii ce vor putea comunica prin intermediul gândurilor. Dr. Eric Leuthardt susține faptul că acest tip de oameni telepatici vor transfera informaţii către alte persoane sau maşinării prin intermediul implanturilor cerebrale. Specialistul din cadrul Universităţii din Washington susţine că, în viitor, vor deveni la fel de obişnuite precum tatuajele sau operaţiile estetice.

''Va exista cu siguranţă o integrare neuronală. Este doar o chestiune de timp şi un simplu mod de evoluţie umană'', a declarat acesta.

Desigur, nu acesta este singurul care a propus această ipoteză. Elon Musk încearcă să dezvolte o interfaţă creier-computer pentru a conecta oamenii şi computerele. Conform acestuia, aceasta va funcţiona prin implantarea micilor electrozi în creier prin intermediul cărora într-o bună zi gândurile ar putea fi descărcate într-un computer. El susţine că această tehnologie va ajuta persoanele cu leziuni cerebrale severe. De asemenea, potrivit descopera.ro, o mulţime de specialişti susţin că aceste mici computere vor fi răspândite în întreaga lume.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?