Vremea o ia razna! Meteo pe 4 noiembrie

Sunday, 03 November 2019, 21:24, Sursă: REALITATEA.NET

Astăzi temperatura va continua să crească în cea mai mare parte a ţării, astfel că vremea va fi deosebit de caldă pentru luna noiembrie, cu maxime ce se vor încadra între 17 şi 25 de grade. Cerul va avea înnorări temporare. Va ploua în Banat, Crişana şi Maramureş, local în Transilvania şi Oltenia, iar seara pe spaţii mici în Muntenia. Ploile vor avea şi caracter de aversă şi, în special în zona montană şi în nord-vest, se vor cumula cantităţi de apă de 15...25 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, dar local şi temporar şi în restul zonelor, cu precãdere în vest şi în sud-est. Dimineaţa izolat vor fi condiţii de ceaţă.

Adaugă părerea ta

În capitală, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit la începutul lunii noiembrie. Maxima va fi de 23...24 de grade. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară va ploua slab.

La munte cerul va prezenta înnorări şi va ploua în cea mai mare parte a zonei de munte. Îndeosebi în masivele vestice şi nordice se vor acumula cantităţi de apă de 20...25 l/mp. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari pe creste. Valorile termice, în creştere faţă de ieri, vor caracteriza o vreme mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an. La amiază vor fi: 14 grade la Paltinis, 17 la Predeal, 9 la Semenic, 15 la Sinaia, 13 la Arieseni si 11 grade pe Vf. Toaca din masivul Ceahlau.