Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Prognoza meteo pe trei zile: vremea se răceşte uşor, dar îşi revine la începutul weekend-ului

Wednesday, 27 May 2015, 20:32 Sursă: REALITATEA.NET

Vântul va avea intensificări locale în estul şi sud-estul țării, dar trecător şi în sud-vest şi pe crestele montane. Temperaturile maxime pornesc de la 13...14 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei şi se opresc la 22 de grade în Bărăgan şi Dobrogea.

METEO BUCUREŞTI

Se răcește și în Capitală , astfel că bucureștenii au parte de o zi răcoroasă, cu cel mult 20...21 de grade la amiază. Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi condiţii să plouă slab. În plus vântul va sufla slab şi moderat.

METEO MUNTE

La munte vremea se va ameliora uşor sub aspectul precipitaţiilor, dar se menţine rece pentru sfârşitul lunii mai. Cerul va fi temporar noros şi local, mai ales în cursul zilei, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. La amiayă termometrele vor indica 11 grade la Stâna de Vale, 9 la Sinaia și Predeal, 8 în Păltiniș, 7 în Semenic și 4 sus pe Ceahlău.  

METEO MARE

La mare ploile se răresc, dar vremea se răcește. Cerul va fi temporar noros ziua şi izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla moderat, dar din când în când va depăși la rafală 55 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 21 de grade, apa mării va avea  între 16 şi 18 de grade

VREMEA PE 2 ZILE

Vineri vremea va fi predominant frumoasă şi se încălzește, însă tot va fi frig pentru această perioadă. Doar în estul şi sudul ţării, cu totul izolat şi trecător sunt condiții să plouă slab. Vântul va avea unele intensificări în est, sud-est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade la Miercurea Ciuc şi 24 de grade la Călărași.

Vreme frumoasă și în ușoară încălzire și în București mâine. Cerul va fi variabil, vântul va sufla cel mult moderat, iar la amiază vor fi 22…23 de grade.

Sâmbătă vremea se menţine predominant frumoasă şi continuă să se încălzească. Norii apar doar în sud-estul extrem, iar spre seară și în zona montană unde, cu totul izolat, vor fi posibile ploi slabe. Vântul va avea unele răbufniri în est şi sud-est şi la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade la Baia Mare, Suceava, Miercurea Ciuc și Constanța și 27 de grade la Călărași, Giurgiu și Focșani.

La început de weekend vremea se menţine frumoasă şi continup să se încălzească, astfel că la amiază vor fi în jur de 26 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.


Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA