Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PROGNOZA METEO 28 aprilie. Cum va fi vremea în Joia Mare

Wednesday, 27 April 2016, 16:04 Sursă: REALITATEA.NET

În Capitală, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade.

La munte, vremea va continua să se încălzească uşor, astfel încât temperaturile se vor apropia de cele normale pentru acestă perioadă. Cerul avea înnorări temporare pe parcursul zilei şi local se vor semnala averse şi descărcări electrice. Noaptea, cerul va fi variabil, exceptând zona Carpaţilor Occidentali şi grupele vestice ale Carpaţilor Meridionali, unde pe arii extinse va ploua, iar izolat se pot înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor, dar şi pe crestele montane înalte. Vor fi 9 grade la Păltiniş, 13 la Predeal, 8 la Semenic, 11 la Sinaia, 9 la Arieşeni, 6 pe Ceahlău - Toaca.

VREMEA PE 2 ZILE

Vineri, vremea va fi în general instabilă, iar valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii aprilie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 12 grade la Constanţa şi 23 de grade la Giurgiu, Călăraşi şi Slobozia. Temporar va ploua în majoritatea regiunilor, exceptând pe cele sud-estice, unde ploile vor fi doar izolate. Vor fi şi averse, însoţite de descărcări electrice, iar izolat, cu precădere în zonele montane şi submontane, cantitătile de apă vor fi mai însemnate. Vântul va avea unele intensificări în timpul ploilor, iar în cursul zilei si în sud-estul ţării.

În Capitală, dimineaţa, în jur de 8 grade şi la amiază, 21-22 de grade. Cerul va avea înnorări mai ales spre seară, temporar va ploua. Pot fi şi descărcări electrice.

Sâmbătă, maximele vor fi cuprinse între 13 grade la Suceava şi 22 de grade la Drobeta Turnu Severin. Cerul va fi mai mult noros în Maramureş, Transilvania, Moldova şi la munte, unde local va ploua.

În restul ţării, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va avea intensificări trecătoare în est.

În Bucureşti, dimineaţa vor fi în jur de 10 grade, iar maxima zilei, în jur de 19 grade Celsius. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi o probabilitate mare de ploi de scurtă durată.

Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA