Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Rădoi le dă peste nas contestatarilor: ”Fac față presiunii!”

Tuesday, 13 October 2020, 17:36 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

În mandatul său la prima reprezentativă, Rădoi a înregistrat doar o singură victorie, cu Asutria, scor 3-2. În celălalte 3 meciuri, România a remizat cu Irlanda de Nord și a pierdut cu Islanda și Norvegia.

La conferința de presă a meciului cu Austria, Rădoi a fost întrebat despre demisie. Selecționerul anunță că nu ia în calcul să plece de pe banca naționalei, însă a explicat că schimbarea sa este inevitabilă în următorii ani.

”Eu fac faţă presiunii, de asta îmi şi asum toate lucrurile negative care apar la echipa naţională. În momentul de faţă, e normal să apară toate aceste lucruri negative, pentru că nu au fost evoluţiile pe care le aşteptam. Facem faţă presiunii, dar important este ce le transmitem jucătorilor începând de astăzi.

Nu m-am gândit niciodată să renunţ, dar am spus clar că indiferent de perioada pe care o voi petrece pe banca naţionalei, un an, doi sau trei, această schimbare de generaţii va trebui să fie făcută.” a declarat Mirel Rădoi la conferința de presă a meciului cu Austria.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT