Veste proastă pentru antrenorul Simonei Halep! Anunțul făcut de WTA

Wednesday, 13 November 2019, 19:58 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, nu a fost nominalizat de către site-ul WTA la trofeul ‘Antrenorul anului 2019’. În acest sezon, Halep a câştigat al doilea titlu de Mare Șlem din carieră, la Wimbledon.

Câștigătorul acestui trofeu va fi ales între Craig Tyzzer (antrenorul lui Ashleigh Barty), Torben Beltz (antrenorul Donnei Vekic) şi Sylvain Bruneau (antrenorul Biancăi Andreescu).

Simona Halep și Daniel Dobre colaborează din luna martie a acestui an. Momentul cel mai important a fost triumful de la Wimbledon. Cei doi au mai lucrat împreună în perioada 2015-2017.

Fost jucător de tenis şi multiplu campion naţional, Daniel Dobre (51 de ani) s-a pregătit pentru antrenorat în Germania, între anii 1994 şi 2000, la academia lui Gunther Bosch, unul dintre prietenii lui Ion Ţiriac.

Daniel Dobre s-a aflat în spatele succeselor obținute de către Alexandra Dulgheru, în 2009 și 2010, atunci când sportiva a reușit să câștige singurele titluri WTA din carieră.

Din 2020, Simona Halep va lucra din nou cu antrenorul australian Darren Cahill, dar Daniel Dobre va rămâne în echipa ei.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri