Un poliţist a găsit un portofel pe stradă. S-a uitat al cui e. ŞOC! Nu i-a venit să creadă

Thursday, 03 March 2016, 09:29, Sursă: REALITATEA.NET

Un poliţist din Târgu Jiu a găsit pe stradă portofelul portarului echipei de fotbal "Pandurii Târgu Jiu", Răzvan Stanca, şi i l-a restituit, cu toţi banii şi documentele înăuntru.

Adaugă părerea ta

Cristian Cheană, agent şef principal al Serviciului de Resurse Umane din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, se afla vineri în maşina de serviciu, când a observat portofelul pe o stradă din centrul municipiului Târgu Jiu. Deşi în interior se aflau bani, poliţistul a declarat că nu s-a gândit niciun moment să-i ia.

”Mă deplasam către Poliţia municipiului Târgu Jiu. În dreptul Complexului Energetic Oltenia, după trecerea de pietoni, am observat portmoneul. Era în stradă. Afară ploua. Am oprit autoturismul. L-am pus pe banchetă. Ulterior l-am deschis şi am scos actul de identitate. L-am recunoscut pe domnul Stanca, portarul echipei Pandurii Târgu Jiu, fiind un fan al formaţiei gorjene. Prin intermediul unor prieteni, am intrat în posesia numărului de telefon al dumnealui. L-am contactat şi a venit în 10 minute la sediul Poliţiei, unde i-am înmânat tot ce avea în el. Era şi valută, erau şi bani româneşti. O sumă importantă. Am aflat că avea nevoie de acte. Nu putea să participe la meci fără buletin”, a declarat poliţistul Cristian Cheană.

eMAG are o promotie speciala in luna Martie. Consulta ofertele AICI.

Răzvan Stanca se pregătea să meargă la poliţie pentru a cere ajutor atunci când a fost sunat de agent. Conform unor surse, în portofel se aflau peste 5.000 de lei şi bilete de călătorie.

”M-am întors unde am crezut că le-am pierdut. Nu le-am găsit. Mă gândeam să merg la Poliţie să fac o sesizare, mai ales că marţi aveam nevoie de buletin. Nu ştiu cum m-aş fi descurcat. Băgasem portofelul în buzunar şi mi-a căzut lângă maşină”, a declarat portarul echipei Pandurii Târgu-Jiu, Răzvan Stanca, potrivit Mediafax.

Fotbalistul i-a promis poliţistului o minge din partea echipei Pandurii, pe care să o amplaseze la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj.