Traian Băsescu surprinde: "Fiţi atenţi la ziua de 19 decembrie!"

Thursday, 06 December 2018, 09:45 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Naţionala României a învins clar Norvegia, deţinătoarea titlului, cu scorul de 31-23 (18-12), miercuri, la Brest, în ultimul său meci din Grupa D a Campionatului European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franţa.

România a câştigat grupa şi merge în grupele principale cu maximum de puncte, patru.

Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, a salutat victoria fetelor noastre şi spune să fim atenţi la ziua de 19 decembrie.

"România are şi lucruri extraordinar de frumoase. Dacă în această seară (nr.miercuri seara) v-aţi fi uitat pe tvr 1 la meciul fetelor noastre cu Campioana Europei, Norvegia, aţi fi văzut că există şi o Românie frumoasă, cu oameni extraordinari, devotaţi şi mândri.

Am văzut şi meciurile fetelor noastre cu Cehia şi cu Germania, meciuri pe care le-au câştigat, dar în ambele meciuri au avut acea uşoară demobilizare spre final care a permis adversarelor să reducă diferenţa la 3 respectiv 4 goluri.

Pe norvegience însă, nu le-au iertat până în ultima secundă, scor 31 la 23 pentru fetele noastre. Şi peste toate, o mână de români îmbrăcati în culorile naţionale le-au susţinut 60 de minute făcând un zgomot de parcă meciul se juca la Bucureşti cu sala plină de români şi nu la Brest. România are şi lucruri extraordinar de frumoase .

PS - O sugestie pentru prietenii mei: urmăriţi meciurile Echipei Naţionale feminine de handbal, pentru că s-ar putea să aflaţi pe 19 Decembrie că fetele noastre sunt Campioane Europene la handbal feminin", a postat Traian Băsescu pe Facebook.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI