Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Surpriză! Serena Williams s-a retras. Cum profită Simona Halep

Tuesday, 16 August 2016, 11:45 Sursă: REALITATEA.NET

"Sunt foarte dezamăgită, mai ales că aşteptam cu nerăbdare să-mi apăr titlul, însă nu sunt capabilă să joc. Inflamaţia mea de la umăr îmi pune probleme în continuare, dar abia aştept să revin pe teren, cât mai curând posibil", a declarat Serena Williams, prin intermediul unui comunicat de presă, conform Mediafax.

Aflată încă din februarie 2013 pe primul loc în ierarhia WTA, Serena Williams, în vârstă de 34 de ani, ar putea să piardă această poziţie în cazul în care sportiva din Germania, Angelique Kerber, va câştiga turneul de la Cincinnati.

De retragerea liderului mondial va profita şi Simona Halep, care va deveni a doua favorită la Cincinatti, după Kerber. Deşi a coborât un loc în clasamentul WTA, până pe 4, fiind detronată de Garbine Muguruza, Halep era considerată, la debutul competiţiei, a treia favorită.

Simona Halep a beneficiat de un bye în primul tur şi va juca în următoarea fază a turneului din Statele Unite ale Americii cu învingătoarea dintre Annika Beck (Germania, locul 44 WTA) şi Yulia Putintseva (Kazakhstan, locul 43 WTA).


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT