Şumudică a şocat. De ce a spus unul dintre cei mai mari rapidişti "Rapid a murit. Mi-e scârbă!"

Thursday, 23 May 2019, 12:20 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Marius Şumudică, recunoscut unul dintre cei mai mari rapidişti all-time, fost jucător şi antrenor la acest club, a şocat cu o declaraţie pe care a făcut-o joi dimineaţă.

Antrenorul de 48 de ani s-a dezis, practic, de această formaţie, din cauză că oamenii de acolo i-au blocat ascensiunea fiului său, acum ajuns la 21 de ani.

Golgeter la Astra 2 în sezonul 2017-2018, în Liga 3, băiatul lui Șumi nu a fost adus la prima echipă a Rapidului, în campionatul următor, deși Pancu îi lăudase public performanțele. Ulterior, Șumudică jr. a renunțat la fotbal și a intrat în staff-ul tehnic al tatălui.

"Băiatul meu s-a lăsat de fotbal la 21 de ani și a intrat în depresie din cauza celor de la Rapid. Eu am făcut multe pentru clubul ăsta, am fost înjurat în toată țara pentru Rapid și cei de acolo și-au bătut joc copilul meu. Băiatul meu a marcat 10 goluri când era la Astra, în Liga 3. După aceea, Pancu a venit și a zis despre el: Dacă era la Rapid, marca 30 de goluri.

Dar nu știu cine de la Rapid, mi-e și scârbă să le pronunț numele celor de acolo, nu l-au vrut. La câte am făcut eu pentru club și având în vedere ce înseamnă numele Șumudică pentru Rapid... Pentru mine, Rapid a murit! Iubesc clubul pentru ce a fost, iubesc suporterii, dar nu sunt pe aceași lungime cu ce se întâmplă acolo”, a declarat Șumudică, preluat de Digisport.Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL