Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Halep, victorii peste victorii

Tuesday, 06 November 2018, 13:22 Sursă: REALITATEA.NET

Simona Halep, care a participat la doar 17 turnee, a obţinut 46 de victorii şi a pierdut 11 partide, potrivit site-ului WTA. Halep a câştigat titluri la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, jucând finale la Australian Open, Roma şi Cincinnati, conform Agerpres.

România este pe podium la numărul de jucătoare din top 100, 6, la egalitate cu Cehia, primele două poziţii fiind deţinute de SUA (12 jucătoare) şi Rusia (8). La numărul de titluri cucerite pe ţări în 2018, România se află pe locul al patrulea, alături de Belgia, Franţa şi Rusia, cu câte patru titluri, la cele trei câştigate de Simona Halep adăugându-se cel cucerit de Mihaela Buzărnescu la San Jose. Cehoaicele au cucerit 7 titluri, ucrainencele 6, iar Germania are 5 titluri.

Conform statisticilor prezentate de WTA, japoneza Naomi Osaka nu a pierdut din 2016 încoace niciun meci la care a câştigat primul set, având un procentaj de 90% în carieră la acest capitol.

Cehoaica Petra Kvitova are cele mai multe titluri câştigate în 2018 în circuitul WTA, cinci, iar compatrioata sa Karolina Pliskova a reuşit cele mai multe meciuri câştigate, 49 (23 de înfrângeri).Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT