Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală ale turneului de la Cincinnati

Wednesday, 17 August 2016, 18:34 Sursă: REALITATEA.NET

Probabil nemulţumită de faptul că ploaia a făcut-o să aştepte aprope două ore pentu a intra pe teren, Halep a început partida cu Beck hotărâtă să nu stea prea mult pe arena centrală de la Cincinnati. Fără răbdare în prima parte a meciului, românca a comis câteva greşeli şi i-a permis adversarei să facă un break, la 1-1, scrie News.ro.

Halep şi-a corectat imediat atitudinea şi şi-a ridicat nivelul de concentrare, câştigând cinci din următoarele şase ghemuri şi punând capăt setului cu 6-3, după 32 de minute.

Setul al doilea a început cu un nou break reuşit de Halep şi a continuat sub dominaţia serviciului bun al româncei, al jocului ei agresiv şi al loviturilor sale pe marginile terenului. Doar un ghem a cedat Halep, la 2-0, pe serviciul lui Beck, astfel că jucătoarea din Constanţa a obţinut calificarea în optimi, după 6-1 şi după 55 de minute de joc.

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea din partida Daria Gavrilova (Australia), locul 47 WTA - Elina Svitolina (Ucraina), locul 19 WTA şi cap de serie numărul 17.

Calificarea în optimi este recompensată cu un premiu de 29.320 de dolari şi cu 105 puncte WTA .


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT