Simona Halep - Angelique Kerber. Românca a reuşit calificarea, după un meci cu mult suspans

Thursday, 13 August 2015, 20:52 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Update! Partida a durat două ore şi 23 de minute şi l-a finalul ei Halep a înregistrat a treia victorie în faţa lui Kerber din tot atâtea meciuri disputate

În faza următoare, Halep va juca împotriva câştigătoarei din meciul Agnieszka Radwanska (Polonia), locul 14 WTA şi cap de serie numărul 6 - Alize Cornet (Franţa), locul 28 WTA.

Calificarea în sferturi este recompensată cu un premiu de 52.430 de dolari şi cu 190 de puncte WTA.

Simona Halep s-a calificat miercuri seara în optimile de finală ale turneului WTA de la Toronto după o victorie rapidă, 6-3, 6-4, în fața Jelenei Jankovic. Pentru un loc în sferturi, Simona joacă în această seară, nu mai devreme de ora 20:00, cu Angelique Kerber, din Germania, locul 11 WTA. În disputa cu Jankovic, Simona a avut cifre extraordinare.

Românca a stat pe teren o oră și 21 de minute pentru victoria de la Toronto, obținută mai ales grație unui procentaj excelent pe primul serviciu: 79%. Mai mult, a câștigat 80% dintre punctele jucate cu primul ei serviciu și 74% din totalul punctelor jucate pe serviciul ei. Simona a salvat toate mingile de break de care a beneficiat Jankovic, 3, reușind să câțtige două dintre cele șapte pe care și le-a procurat ea.

“Serviciul meu a fost destul de bun astăzi. Am încercat să fiu agresivă, să lovesc cât mai repede mingea. Și am încercat să-mi păstrez primul serviciu, pentru că ea returnează foarte bine. Am fost fericită să termin în două seturi, pentru că de obicei jucam aproape trei ore cu ea.”, declarat Simona, după meciul cu Jankovic.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI