Revanşa pe care o doreşte o lume întreagă: Pacquiao - Mayweather. Când se negociază meciul

Monday, 07 November 2016, 10:31, Sursă: REALITATEA.NET

Boxerul filipinez Manny Pacquiao, care a revenit în ring duminică, la șapte luni după ce își anunțase retragerea, a relansat ideea unei reeditări a "meciului secolului" împotriva fostului său mare rival, americanul Floyd Mayweather.

"Nu doar pentru mine, dar și pentru toți amatorii boxului, de ce să nu luăm în considerare această revanșă", a precizat Pacquiao după victoria la puncte în fața americanului de origine mexicană Jesse Vargas. "Putem discuta liniștiți acest subiect, nu este o problemă", a asigurat noul campion WBO la categoria welter, care în luna aprilie acestui an decisese să agațe mănușile în cui

"Acum că am stabilit relații directe, va fi mult mai ușor să negociem o eventuală revanșă, însă pentru moment nu a avut loc nicio negociere sau discuție", a insistat "Pac-Man", ales senator în Filipine, în luna mai, conform agerpres.

Prezența lui Floyd Mayweather printre spectatori, la meciul de sâmbătă dintre Pacquiao cu Vargas, a alimentat curiozitatea observatorilor și a relansat speculațiile referitoare la o eventuală revanșă, după dezamăgitorul "meci al secolului", câștigat de american în urmă cu un an și jumătate.

"I-am spus managerului său că mi-aș dori să-l invit pe Floyd să asiste la meciul meu, asta este tot", a ținut să precizeze însă Pacquiao. "Vreau să fiu sigur că, dacă va fi o revanșă, spectatorii și și fanii vor aprecia ceea ce vor vedea", a adăugat el.

În vârstă de 37 ani, Manny Pacquiao are în palmares 59 de victorii, 10 înfrângeri și 2 egaluri, în timp ce Floyd Mayweather, mult timp cel mai bine plătit sportiv al planetei, a pus capăt carierei sale în septembrie 2015 după cea de-a 49-a victorie în tot atâtea meciuri disputate.

Timp de zece ani fanii au așteptat o luptă între Pacquiao și Mayweather, cei mai buni doi pugiliști ai generației lor, a căror luptă, desfășurată în mai 2015 la Las Vegas, a generat rețete financiare fără precedent pentru un meci de box, fiind câștigat la puncte de american, în condițiile în care prestația filipinezului a fost afectată de o accidentare la umăr.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: ALTE SPORTURI