Rednic i-a dat o replică dură lui Prunea. „Este prost!”

Tuesday, 23 July 2019, 14:19, Sursă: REALITATEA.NET

Mircea Rednic, fost antrenor la Dinamo, i-a dat o replică dură, presărată cu jigniri, lui Florin Prunea, după ce managerul general al ‘câinilor roșii’ a declarat că Rednic a profitat de situația financiară dificilă în care se află clubul.

Adaugă părerea ta

Florin Prunea a spus că Mircea Rednic și fiica lui, Luana, „au căpușat clubul Dinamo” și „au încasat sute de mii de euro din comisioane”. 

Mircea Rednic a fost demis în această vară de la Dinamo, după cea mai slabă clasare în Liga 1 din istoria clubului – locul 9.

„Am fost atacat nepermis și o să-l dau în judecată. Zicea că are probe. Eu aveam o impresie despre Prunea, dar nu știam că este și prost! Este chiar prost și-l expun cei de acolo. Biroul său este la 10 metri de contabilitate. Să se ducă si să vadă. Tot la contabilitate să vadă cum am renunțat la salariu.

Credeți că am împrumutat clubul că-mi era drag Negoiță? Nu, pentru că nu aveam bani. Și, decât să ne împrumutăm, ca alții, pe la Gigi Becali sau pe la bănci, am zis să ajut clubul. El mă face căpușă pe mine… Noi nu aveam bani să ne plătim salariile, de-aia au apelat la mine.” Citește continuarea pe realitateasportiva.net.