Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Preşedintele Comitetelor Olimpice Europene, încarcerat într-o închisoare de maximă securitate

Friday, 19 August 2016, 20:05 Sursă: News.ro

Hickey, în vârstă de 71 de ani, se află în închisoarea Bangu. Potrivit bbc.com, în închisoarea Bangu se află unii dintre cei mai periculoşi deţinuţi din Brazilia şi de-a lungul anilor acolo au avut loc mai multe revolte şi crime.

Patrick Hickey, care este şi preşedintele Comitetului Olimpic Irlandez, a fost arestat miercuri în cadrul unei investigaţii cu privire la vânzarea ilegală a biletelor pentru Jocurile Olimpice. El este suspectat că a oferit ilegal bilete bişniţarilor, care apoi le-au comercializat la preţuri foarte mari. Oficialul irlandez a fost arestat la câteva zile după ce o persoană a fost prinsă la Rio de Janeiro cu 800 de bilete ilegale.

Hickey a fost internat în spitalul Samaritano imediat după arestare, el plângându-se de dureri la piept, însă ziua următoare a fost externat şi a ajuns în arestul poliţiei.

Patrick Joseph Hickey, fost practicant de judo şi deţinător al centurii negre, este preşedintele Comitetului Olimpic Irlandez din 1989. Din 2012 este membru al Comitetului Executiv al CIO. Din 2006, Patrick Hickey ocupă funcţia de preşedinte al Comitetelor Olimpice Europene. El a mai practicat fotbal, squash, tenis şi golf.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT