Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Operație dificilă pentru Cristina Neagu! Când se va face intervenția chirurgicală

Tuesday, 18 December 2018, 19:08 Sursă: REALITATEA.NET

Cristina Neagu (30 de ani) a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept – în partida cu Ungaria – și va lipsi 6 luni de pe teren. Românca este cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European.

Operaţia va avea loc, cel mai probabil, după Revelion. Nu se poate realiza acum, genunchiul e încă umflat. Astfel de operaţii se pot face ori la maximum 24 de ore de la accidentare, ori după un interval mai lung de timp“, a declarat ortopedul Florin Oancea pentru Gazeta Sporturilor.

Cristina nu s-a decis unde va avea loc operaţia, în ţară sau în străinătate.

Voi consulta câţiva specialişti şi abia apoi voi lua o decizie. După operație va fi mai greu, atunci sunt dureri foarte mari. Ştiu că am mai trecut prin aşa ceva. Mental însă, sunt foarte bine şi sunt convinsă că voi reveni pe teren mai puternică decât am fost până acum“, a spus Neagu.

Clubul CSM București vrea ca Federația Europeană de Handbal să îi plătească salariul româncei în perioada în care nu va fi pe teren.

Operația și recuperarea Cristinei vor fi făcute pe banii Federației Române de Handbal, deoarece accidentarea s-a produs la națională, iar jucătoarele au asigurări medicale. CSM București va solicita Federației Europene de Handbal plata integrală a salariului Cristinei pentru perioada de indisponibilitate. Contractul Cristinei Neagu cu CSM expiră în vara anului 2019, iar noi suntem interesați de prelungire“, a spus Andrei Luca, președintele secției de handbal de la CSM București, pentru Libertatea.

Cristina Neagu este cel mai bine plătită handbalistă din România, cu un salariu lunar de peste 17.000 de euro.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT