Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

MICHAEL SCHUMACHER. Gest DISPERAT al FAMILIEI după ieşirea din COMĂ

Saturday, 08 February 2014, 10:31 Sursă: REALITATEA.NET

MICHAEL SCHUMACHER. Din pacate, MICHAEL SCHUMACHER nu si-a revenit nici pana astazi din coma, in ciuda eforturilor depuse de medici. Presa germana anunta ca rudele si prietenii lui MICHAEL SCHUMACHER incearca sa accelereze procesul pentru trezirea fostului campion mondial. Astfel, acestia ii vorbesc non-stop lui MICHAEL SCHUMACHER, deoarece specialistii sustin ca procesul de trezire se va accelera.

"Vocile cunoscute au un efort de calmare pentru pacient", a declarat doctorul Heinz Peter Moecke de la clinica Asklepios din Hamburg, citat de ziare.com.

Sotia lui MICHAEL SCHUMACHER, Corinna si tatal sportivului, Rolf, sunt membrii familiei care isi petrec majoritatea timpului la spitalul din Grenoble.

MICHAEL SCHUMACHER a suferit, pe 29 decembrie, un accident pe o partie de schi din Franta, dupa ce s-a lovit cu capul de o piatra. De atunci si pana la 30 ianuarie, MICHAEL SCHUMACHER a fost in coma indusa. Doctorii au inceput sa-l trezeasca pe 30 ianuarie, dar MICHAEL SCHUMACHER nu a raspuns procesului pana acum.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT