Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Manea despre posibilitatea ca George Copos să lucreze la Pro Rapid: L-am primi cu drag

Monday, 19 May 2014, 18:46 Sursă: Mediafax

Întrebat dacă ar fi de acord ca George Copos să lucreze la Pro Rapid aşa cum Gigi Becali lucrează la Academia Gheorghe Hagi, aflată în administrarea FC Viitorul, Manea a răspuns: "Eu regret că a ajuns acolo. În 20 de ani domnul Copos a avut perioade în care a condus bine şi perioade în care a condus rău pentru că a avut încredere în anumiţi oameni care nu şi-au văzut decât interesul personal. L-am primi cu mare drag aici pentru că totuşi a făcut lucruri bune. Domnul Copos însă trebuia să lase echipa asta de unde a luat-o, adică în Liga I. Să se retragă şi gata. Dar nu în B şi în insolvenţă".

Preşedintele a explicat că FC Rapid mai are în derulare un contract de sponsorizare cu firmele lui George Copos care se încheie în acest an. El a explicat însă că banii din acest contract au fost încasaţi în trecut. "Avem contract de sponsorizare cu firmele domnului Copos până în 2014, nu mai ştiu până în ce lună, dar avem. Nu se încasează niciun ban. Terenul din spate de la Pro Rapid, acolo unde se antrenau echipele de juniori, este al domnului Copos şi ni l-au închis pentru că nu am plătit (n.r. - chiria). Şi acum echipele se antrenează aici, pe terenurile unde avem contract", a adăugat Manea.

Penitenciarul Poarta Albă a încheiat, în 6 ianuarie, un contract cu SC Fotbal Club Viitorul, în baza căruia 23 de deţinuţi, printre care şi finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, prestează muncă necalificată, respectiv întreţinerea clădirilor şi a terenurilor de sport din cadrul Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi din Constanţa.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, George Copos, condamnat în Dosarul Transferurilor, îşi execută pedepsea în regim închis la Penitenciarul Rahova. Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat, în 4 martie, pe George Copos la trei ani şi opt luni de închisoare.Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT