Luptători români și străini se întrec în competiția GP Tracia 33 de la Cluj-Napoca

Sunday, 20 March 2016, 12:18, Sursă: REALITATEA.NET

Sportivi din zona artelor marțiale din România, Ungaria, Republica Moldova, Ucraina și Belarus se întrec, duminică, în cadrul competiției GP Tracia 33, care se desfășoară la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Adaugă părerea ta

"GP Tracia 33 a apărut la inițiativa unui grup motivat pentru a lansa un nou concept de brand românesc manifestat în zona artelor marțiale. Unul dintre dezideratele majore ale acestui proiect este afirmarea în plan internațional a acestei competiții, care oferă deja în ediția de debut prezența unor jucători din România, Ungaria, Republica Moldova, Ukraina și Belarus", declară, într-un comunicat de presă, Sabin Mircea Rus, managerul de proiect.

Potrivit organizatorilor, programul evenimentelor conține minim trei meciuri pentru fiecare dintre cele patru categorii ale centurii: +72 kg, +85 kg, +95 kg și fete. De asemenea, pentru fiecare categorie va avea loc un superfight, susținut de campioni consacrați. Competiția va avea și un superfight de box, pe durata a cinci reprize. Luptele sunt subordonate regulamentului K1/MMA și se desfășoară pe o durata de trei reprize a câte trei minute fiecare, conform Agerpres.

Președintele competiției este Ninel Ianculescu, câștigător al Cupei Mondiale de Kickbox 2005 (categoria—91 kg), iar invitați de onoare sunt Vasile Câtea, președintele Federației Române de Box, Adrian Dejanu, președintele Federației Române de Freestyle Kickboxing, Cătălin Moroșanu, Sandu Lungu și Sebastian Ciobanu.

La Superfight K1, luptători sunt Nedreu Daniel și Gorbicz Gabor (Ungaria), Sebastian Ciobanu, Cristian Milea, Stan Dorin, Adrian Roșca, Cardoș Anghel și Robert Stoica (România).

La Superfight Box (șase reprize) se vor întrece Nazare Florin (România) și Zablotski Aleh (Belarus). De asemenea, pentru centură fete 55 kg se vor întrece Delia Georgescu și Gabriela Mezei, la 72 kg băieți Buzdugan Cezar și Andrei Leuștean, la 85 kg Lazăr Daniel și Denis Anghel, iar la 95 kg Cozmâncă Sebastian și Brancu Ilie.