Coronavirus - România: 209648 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

LOVITURĂ ŞOC pentru Simona Halep. Ce a CONFISCAT fiscul de la familia Halep

Tuesday, 23 December 2014, 10:47 Sursă: Mediafax

Conform unor date ale Administratiei Judetene a Finantelor Publice Constanta, la 31 ianuarie 2014, firma administrata de Stere Halep, tatal sportivei, avea sechestrate mai multe automobile (dintre care doua de lux) dar si o casarie (stana).

Astfel, firma Lacto Mony SRL acumulase datorii la stat in urma carora ANAF-ul a sechestrat un autoturism Mercedes Benz, un Audi A6, un Seat, o autoutilitara Fiat Ducato si o autospeciala papuc. In afara de asta, fiscul voia sa scoata la licitatie si o stana cu o suprafata de 852 mp. Firma administrata de Stere Halep are ca domeniu de activitate productia si prelucrarea laptelui, avand sediul in comuna Vulturu, judetul Constanta, scrie wowbiz.ro.

Castigurile obtinute de Simona pe terenul de tenis au fost ca o gura de oxigen si pentru afacerile familiei. Asta pentru ca la scurta vreme dupa ce bunurile au fost puse sub sechestru, tatal sportivei a reusit sa-si plateasca o parte din datorii.Simona a facut 4,5 milioane euro doar in 2014

Simona Halep a inceput sa joace tenis la indemnurile tatalui sau, Stere, care a simitit ca fiica lui are un potential urias. Barbatul a recunoscut ca a facut sacrificii financiare enorme pentru cariera fiicei lui, tenisul fiind un sport extrem de costisitor atunci cand este practicat la nivel de profesionisti.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT